Activiteiten 2024

Atelier kERamIeK.

Je kan komen kijken en als ’t je zint ook kopen.

Beelden, schalen, vazen, borden, tassen, decoratieve stukken…. 

Erik De Greef

Pastoriestraat 11, Korbeek-Lo

Op zondag 28 januari zijn we geopend van 13u30 tot 18u.

Wij zijn ook open op andere momenten wanneer het bord aan de straat staat.

 

Van harte welkom!

Bel maar, wij komen zo.

Uiteraard kan het ook  op afspraak 0476/014319

 

Kleicursussen 2023

Heb je zin om creatief aan de slag te gaan met klei of ben je gewoon nieuwsgierig om het materiaal te leren kennen? In deze workshops komen verschillende technieken aan bod: werken met de draaischijf, opbouwen met kleiplaten, sculpturen maken, experimenteren met gipsmallen,… Nadien werken we onze creaties af met oxides of kleurengobes. Op een zaterdag is er de mogelijkheid om te glazuren. Door de beperkte grootte van mijn atelier is  het aantal deelnemers momenteel beperkt tot 4 personen. Daardoor is er ruimte om bij ieders capaciteit en interesse stil te staan.

In maart (volzet), april (volzet) en juni 2024 gaan er terug kleicursussen door op dinsdag- en donderdagavond (van 19u tot 21u30). Dit in samenwerking met cc de borre Bierbeek. Inschrijven kan via www.ccdeborre.be vorming.

KLEIEN OP VRIJDAGVOORMIDDAG

Iedere vrijdagvoormiddag van 9u30 tot 12u30 kan je in mijn atelier terecht om te kleien.

Er is momenteel een plaats vrij.

Je kan al het aanwezige materiaal gebruiken (klei, draaischijf, mallen, …). Voor het bakwerk en het gebruik van glazuren vraag ik een vergoeding. Ik begeleid jullie waar nodig. Kostprijs 30€ (drankje en versnapering inbegrepen).

Interesse? Neem gerust contact met mij op . Zie contactpagina.